Waar kun je toffe boho kettingen kopen?

Ketting

De laatste tijd zie je ze steeds vaker in het straatbeeld, op festivals en op instagram: De hippe boho kettingen uit deze webshop. Dit zijn super nonchalante en heel kleurrijke kettingen, vaak gemaakt in combinatie met edelstenen. En juist deze edelstenen geven ze die mooie boho look. Boho is afgeleid van bohemien, en deze stijl omvat een hele kleurrijke, ietwat nonchalante stijl van kleden. Bohemians staan bekend om hun relaxte manier van leven, hun zorgeloze houding en de daarbij horende boho kettingen en armbanden. Want je kunt in deze webshop niet alleen de kettingen kopen, ze hebben er ook super vele verschillende boho armbanden, die je makkelijk met elkaar (en met de kettingen!) kunt combineren. Dit is overigens ├╝berhaupt niet moeilijk, want de bohemien stijl draait helemaal om kleurrijke prints en dessins, en eigenlijk bestaat er geen foute kleurencombinatie. Je kunt alle boho sieraden uit deze webshop dus naar hartelust met elkaar combineren, en je zult niet gauw de plank misslaan. Sterker nog, je kunt ze combineren met elke outfit die je in de kast hebt hangen, en op die manier zelfs hele saaie en basic looks een tikje meer bohemien maken.

 

Boho kettingen online bestellen

Bij bovengenoemde webshop hebben ze een groot assortiment boho kettingen, boho armbanden en zelfs boho style oorbellen. Al deze sieraden zijn heel gemakkelijk met elkaar te combineren, en dus hoef je er niet echt over na te denken welke je vandaag gaat dragen. Pluk er gewoon een paar uit je sieradenkistje en hang ze over elkaar heen, of kies een kleur edelsteen die toevallig op die dag matcht met het shirt of de jurk die je draagt. Zoals we hierboven al zeiden is het bij de bohemien stijl echter totaal niet belangrijk of de kleuren matchen, want juist een hele bonte kleurencombinatie is super mooi. Hoe kleurrijker, hoe beter! En al deze boho kettingen, armbanden en oorbellen shop je gemakkelijk online in deze webshop, waar ze al dit moois reeds voor je hebben verzameld.

 

Handgemaakte boho sieraden online

Wist je overigens dat alle sieraden uit deze bohemien sieraden webshop volledig met de hand zijn gemaakt? Dat vinden ze namelijk heel belangrijk. Een handgemaakt sieraden is veel persoonlijker, en het past ook bij de nonchalante look van de echte bohemian. De kwaliteit van de sieraden wordt er bovendien automatisch stukken beter van, want handgemaakte sieraden zijn met veel meer zorg en aandacht in elkaar gezet. Dat is niet alleen een heel mooi idee, maar het levert ook echt mooier vakwerk op, zoals je kunt zien aan de mooie collectie boho sieraden in deze webshop.

No Comments

Post a Comment