Wat zijn mijn opties voor reiki in Almere?

Reiki

Reiki is een hele bijzondere alternatieve manier van heling. Het heeft betrekking op de overdracht van energie tussen twee mensen oftewel de behandelaar en de client of patient. De juiste energie kan ervoor zorgen dat klachten verminderen of verdwijnen. Alles is namelijk energie, en meestal is de frequentie daarvan bij mensen met ziektes of klachten vele malen lager dan bij gezonde mensen. Bij El Mundo Interno kun je terecht voor reiki in Almere. Ze bieden er behandelingen aan in de praktijk, maar ook op afstand. Reiki gaat namelijk puur om energie, en energie zit niet vast aan een bepaalde locatie. Je kunt een behandeling reiki in Almere ondergaan terwijl je zelf in Amsterdam bent bijvoorbeeld, of zelfs aan de andere kant van de wereld. Dit is voor veel mensen heel moeilijk te bevatten, maar het is toch echt zo.

Bij welke klachten helpt reiki in Almere?

Reiki is een holistische geneeswijze die bij veel verschillende klachten kan helpen. Het zijn vaak vage klachten waar je huisarts geen antwoord op heeft, zoals chronische hoofdpijn, slecht kunnen slapen, etc. Met behulp van een aantal behandelingen reiki in Almere bij El Mundo Interno merk je vaak al dat je veel meer rust ervaart. De energie in je lichaam is aan het shiften naar een hogere frequentie, en dat maakt je kalm, maar tegelijkertijd ook heel energiek. En door deze hogere frequentie kan je lijf ook veel gemakkelijker herstellen. Dit kun je echter heel breed zien, want iedereen heeft een eigen zwakke plek, en een eigen manier waarop hij pijntjes ontwikkeld naar aanleiding van een verstoring in zijn of haar energie. Daarom kan reiki ook bij zoveel verschillende klachten helpen. Het is echt een holistische manier van helen, omdat het het hele lichaam benadert in plaats van enkel de plek waar de klacht zich bevindt. De oorzaak hoeft hem namelijk niet perse op die plek te bevinden.

Hoe wordt je een reiki therapeut?

Als je zelf interesse hebt in een reiki therapeut worden dan heb je daarvoor diverse opties. Allereerst is het belangrijk dat je eerst hebt ervaren hoe het is om een reiki behandeling te ontvangen, waarvoor je dus naar El Mundo Interno in Almere kunt. Daarna kun je diverse opleidingen volgen die allemaal een eigen niveau hebben. je wordt als het ware steeds beter en bekwamer in het geven van reiki behandelingen. En daarna kun je ook zelf een praktijk voor reiki openen in je eigen woonplaats. Liever eerst ervaren hoe het is om reiki te ontvangen van een erkend therapeut? Dan zou ik een afspraak maken bij El Mundo Interno in Almere.

No Comments

Post a Comment