The Lash Bar Rotterdam: 4 Tips voor de perfecte wenkbrauw

make up 2

Je gezicht is jouw visiteplaatje en jouw wenkbrauwen spelen hier een belangrijke rol hierin. Wenkbrauwen kunnen je ogen groter laten lijken of juiste een vrolijke of boze expressie geven. Daarom heeft The Lash Bar Rotterdam vijf tips speciaal voor jou voor de perfecte wenkbrauw!

 

De vier tips van The Lash Bar Rotterdam

Tip 1: Wenkbrauwvorm

Bij de Lash Bar in Rotterdam shapen we je wenkbrauw naar de beste vorm dat bij je gezicht past. De gezichtsvormen kun je onderverdelen in zes categorieën: diamant-, hart-, rechthoek-, lang-, rond- en ovaalvormig. Daarnaast zijn er drie basisregels die wij als experts aanhouden en jij zelf ook kunt gebruiken. Het enige dat je nodig hebt is een potlood en een pincet.

Stap 1: begin van je wenkbrauw

Plaats het potlood naast je verticaal omhoog langs je neusvleugel, hier moet je wenkbrauw beginnen.

Stap 2: hoogste punt van je wenkbrauwboog

Plaats het potlood opnieuw langs je neusvleugel schuin over je pupil tot aan je wenkbrauw, hier moet het hoogste punt van je wenkbrauw komen.

Stap 3: eindpunt van je wenkbrauw

Plaats het potlood naast je neusvleugel schuin naar de buitenkant van je oog. Het punt waar het potlood je wenkbrauw kruist, dat is het uiteinde van je wenkbrauw.
Vind je dit lastig om te doen? Bij de Lash Bar Rotterdam kunnen ze je helpen!

Tip 2: Dikte van de wenkbrauw

We zien dat de dikte van de wenkbrauwen elk jaar op de runway verschillen, dus ons advies doe wat jij zelf mooi vindt! Een feit over je wenkbrauwen: je wenkbrauwhaartjes groeien terug maar bij iedereen is de groeicurve anders van de wenkbrauwen. Dus als je je wenkbrauwen dunner epileert, waxed, thread of harst kan het soms langer duren dan dat je gewend bent voordat ze weer terug zijn in de originele dikte.

Tip 3: Verzorging van de wenkbrauwen

Als je je wenkbrauwen wilt aanpassen, zorg dan dat je altijd met de haargroei mee epileert. Ook kun je irritatie voorkomen door achteraf je wenkbrauwen met een warme washand te deppen of serum erop te smeren.

Wil je wenkbrauwgel, wenkbrauwpotlood of poeder verwijderen, wrijf dan altijd met de haargroei mee en niet ertegenin.

Tip 4: Verzorging van de wenkbrauw

De vorm van je wenkbrauw heeft veel invloed op je expressie maar de kleur ook! Mensen met heel lichte wenkbrauwen kunnen er daarom voor kiezen om de wenkbrauwen te verven of in te kleuren met gel, wenkbrauwpotlood of wenkbrauwpoeder. Dit geldt tevens ook vice versa, je kunt je wenkbrauwen ook bleken. Vraag in beide gevallen altijd advies aan een expert welke kleur goed bij jouw huidskleur past. Vind je dit moeilijk om zelf te doen? In de salon in Rotterdam kun je met je wenkbrauwen terecht bij onze professionals voor de beste verzorging!

No Comments

Post a Comment