In deze webshop vind je leren plankdragers in alle kleuren

Leren plankdragers

De nieuwste trend op interieurgebied moeten de leren plankdragers van Handles and More zijn. Deze webshop met allerlei accessoires van leer bestaat al jaren, en heeft het assortiment in al die tijd steeds verder uitgebreid. Inmiddels beschikken ze over super veel toffe, leren items om je huis mee aan te kleden, waaronder die leren plankdragers. Deze kun je bestellen in super veel kleuren. Handles and More heeft namelijk een standaard collectie kleuren waarin al hun ontwerpen zijn te bestellen. Al deze kleuren leer zijn in principe permanent op voorraad, dus de levertijd is heel erg kort.

Hoe monteer je leren plankdragers aan de muur?

Als je bij Handles and more jouw nieuwe leren plankdragers bestelt krijg je daar uiteraard een uitleg bij over hoe je ze aan de muur monteert. Je hebt daarbij keuze uit twee verschillende opties. Je kunt ze namelijk bestellen met ringen erin, die je aan een haakje aan de muur hangt, of met een schroefgat, zodat je het leer daadwerkelijk zelf vast maakt aan de muur. Het is maar net wat je zelf het mooiste vindt, want de plankdragers kunnen in beide gevallen evenveel gewicht hebben.

Leren plankdragers als interieurtrend

Je ziet ze steeds meer in bekende woonbladen en op instagram voorbij komen, die leren plankdragers van Handles and More. Het is dan ook een hele makkelijke en bovendien betaalbare manier om sfeer toe te voegen aan je interieur. Wandplankjes ophangen aan een stalen ophangsysteem of juist op onzichtbare wijze kan ook mooi zijn, maar is niet zo sfeervol als wanneer je plankdragers van echt leer gebruikt. Deze maken de plank bij voorbaat al een echte eyecatcher en het maakt niet eens meer zo uit wat je er bovenop zet, het ziet er meteen al gezellig uit!

Online leren accessoires bestellen

In de webshop van Handles and More kun je niet alleen die toffe leren plankdragers kopen. Ze hebben er namelijk een super groot assortiment met accessoires van leer, en dat allemaal in de 26 kleuren leer die in hun vaste collectie zitten. Er zit dus altijd een kleur bij die past bij jouw inrichting en smaak. Bij Handles and More kun je dus in 26 kleuren leer de volgende accessoires kopen:

  • Handgreepjes
  • Wanddecoratie
  • Wc-rol houders
  • Plankdragers
  • Plantenhangers

En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Hun assortiment leren accessoires voor in huis is super groot. Bovendien kun je zien dat de webshop wordt gerund door mensen met gevoel voor stijl, want al hun productfoto’s zijn super mooi gestyled en heel erg inspirerend. Je ziet dus meteen hoe je dat leren product kunt toepassen en stylen in je eigen huis. Dus of je nu op zoek bent naar mooie accessoires van leer of simpelweg wilt neuzen tussen super mooi gestylede beelden voor inspiratie voor je eigen interieur, bij Handles and More ben je aan het juiste adres.

No Comments

Post a Comment