Klein budget maar toch verbouwen: zo doe je dat!

interieur 1

Het kost veel tijd en geld om je interieur te laten verbouwen. Daarnaast zit je ook nog eens hele lange tijd in de rommel door een verbouwing. Daardoor valt ook je dagelijkse structuur weer weg. Klussen en opruimen gaat je dus niet in de koude kleren zitten. Gelukkig zijn er nog veel meer andere opties om je huis een nieuw gezicht te geven. Je hoeft dan niet de hele boel op zijn kop te zetten. Een ander groot voordeel is dat het ook een stuk minder kost. Ben jij benieuwd naar hoe je dit aanpakt. Lees dan vooral dit artikel.

#1 Interieur met stof laten bekleden

Bont Leiden is er heel goed in om meubels met stof te bekleden. Je kan dan zelf kiezen welk meubelstuk je wil laten pimpen. Bovendien heb je de keuze uit heel veel verschillende stoffen. Je kan het zo bont maken als je zelf wil natuurlijk. Aan jou de keus!

#2 Meubels laten spuiten met verf

Naast de optie om je meubels te laten bekleden kun je ze ook laten spuiten door een professionele meubelspuiterij. Spuiten is geschikt voor keukenkastjes, houten tafels en nog veel meer. Zelfs deuren met veel raampjes is een kleine moeite voor een professional. Kies een mooie kleur voor je nieuwe interieur en je favoriete meubelstukken kunnen nog jarenlang mee.

#3 Nieuwe kleur op de muren

De hele kamer schilderen in een flink karwei. Maar gelukkig hoef je niet alles te schilderen om je kamer een nieuwe look te geven. Dit kun je ook doen met de muur in de kamer waar het meeste licht op valt. De kleur weerkaatst dan door de hele woonkamer. Zo krijg je een beetje het idee dat je in een ander huis bent.

#4 Nieuwe accessoires

Heb je echt geen zin om je meubels aan de kant te schuiven? Je oude accessoires vervangen voor nieuwe items scheelt ook al een hoop voor de look van je woonkamer of slaapkamer. Had je in de winter een donkere kleur? Ga dan voor een lichte kleur in het voorjaar. Leuke dingen zijn kaarsen, kussens, dekentjes op de bank en plantenpotten. Het is ook leuk om de oude foto’s in de lijstjes te vervangen voor nieuwe.

#5 Nieuwe lampen

Een lamp is vaak een blikvanger in de woonkamer. Doordat het letterlijk schijnt is het best bepalend voor de look. Nieuwe lampen kunnen dus ook al het idee geven dat je interieur is veranderd. Kies wel voor led lampen. Dat scheelt ook veel geld op je rekening.

No Comments

Post a Comment