Eemcafé grand café

eemcafé

Eemcafé is niet zomaar een grand café. Het is namelijk een grand café in een zogeheten modern jasje. De vestiging is te vinden in Amersfoort achter het monument ‘de Koppelpoort’. Je kunt dus genieten van de historische binnenstad wanneer je op het terras zit met een heerlijke maaltijd en drankje. Even een kleine pauze inlassen kun je dus doen bij Eemcafé. Misschien heb je ‘Onze Lieve Vrouwetoren’ beklommen of heb je een hele dag gewinkeld? Dan staat er een goed gevulde menukaart voor je klaar.

Je vindt verschillende dranken op de menukaart, zoals wijn, bier maar ook verschillende soorten thee en natuurlijk koffie. Op de menukaart zijn er altijd lekkere voorgerechten te vinden, zoals soepen. Verder is er ruime keuze in hoofdgerechten. Zo zijn er salades, vlees, vis en vegetarische gerechten. Ook aan de kinderen is gedacht, want voor hun staan ook een paar lekkere maaltijden op de kaart.

Natuurlijk zijn er desserts en taarten als nagerecht te vinden op de kaart. Dat is toch waar grand café ’s bekend om staan?  Daarom is er ook keuze in diverse gebakjes.

Wil je liever komen theeleuten in plaats van een avondmaaltijd nuttigen? Ook dat is zeker mogelijk. Zoete of hartige hapjes erbij? Dat zit allemaal in het assortiment. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Verder staan er lunchgerechten op de kaart. Zo zijn er soepen en belegde broodjes op te vinden. Daarnaast zijn er voor kinderen een paar lunches om uit te kiezen. Ook op deze kaart ontbreekt het gebak niet. Wil je een zakelijke lunch houden? Dit is ook mogelijk. Zo is er een ruimte waar je kunt zitten met een grotere groep. Daarbij is ook een beamer en wifi beschikbaar zodat je kunt presenteren en dus jouw eigen beeldpresentatie mee kunt brengen.

 

Grand café Amersfoort

Het grand café in Amersfoort is dus niet een café maar een gelegenheid waar je ieder moment van de dag welkom bent. Er is namelijk altijd wel iets leuks te bedenken. Gezelligheid en gastvrijheid staan hoog in het vaandel wanneer je langskomt in Amersfoort. Je kunt bijvoorbeeld gaan biljarten of poolen maar er zijn vaak ook tijdschriften of een krantje ter beschikking zodat je even rustig kunt gaan lezen.  Er worden ook diverse gezellige evenementen georganiseerd, zoals darttoernooien. Kortom, je bent bij het grand café in Amersfoort de hele dag welkom om elkaar te ontmoeten!

 

 

 

 

 

 

 

No Comments

Post a Comment