Kast op maat

Houten kast

Ben je bezig een of meerdere kamers in je huis opnieuw in te richten en zoek je daarvoor nog een geschikte kast? Een kast op maat kan dan een goed idee zijn. Het leuke aan een kast op maat is een volledig uniek ontwerp naar jou smaak en wensen. Zo kan je alle spullen kwijt die je kwijt wil in een kast en een mooie toevoeging doen aan je ruimte. In dit blog lees je een paar voorbeelden van kasten die je kan laten ontwerpen

Een keukenkast 

Als je veel van koken houdt is de keuken vast een plek waar je veel tijd door brengt. Een fijne kast waarin je al je kruiden, noten, zaden en andere eetwaren in kan opbergen is dan erg handig.  Zo kan je kiezen voor een mooie open keukenkast waarin je alles wat je zoekt altijd meteen kan vinden of een gesloten kast zodat je de keuken een meer rustige uitstraling zal geven. Ook kan je al je apparaten zoals je broodrooster en je koffieapparaat in een kast kwijt. Zo kan je het aanrecht vrij houden en zo veel rust in je keuken creëren.  

Een kledingkast

Ooit gedroomd van een inloop kledingkast? Of een kast met lampjes? Als je een kledingkast laat ontwerpen is alles mogelijk. Zo kan je al je kleding op een handige manier indelen en is het daardoor makkelijker om in de ochtend een outfit voor jezelf samen te stellen. Als je veel kleding hebt kan je een hele ruime kast laten ontwerpen en heb je juist een hele minimalistische kledingkast dan kan je kiezen voor een kleiner model die minder ruimte in zal nemen in je slaapkamer. Ook kan je een combinatiekast laten ontwerpen waar je samen met je partner gebruik van kan maken. Dit is een ideale oplossing als je een kleine ruimte met elkaar deelt.

Een boekenkast 

Als je heel veel houdt van lezen hoort daar vast ook een grote boekenverzameling bij. Het is fijn om al je boeken kwijt te kunnen in een mooie boekenkast. Je kan kiezen voor een kast die volledig over een hele muur loopt zodat je een boekenmuur creëert, zo kan je je liefde voor boeken goed terug laten komen in de inrichting van je huis. Je kan ook juist een kleinere boekenkast laten ontwerpen waarin je alleen je meest favoriete boeken verzameld. Ook bij het ontwerpen van een boekenkast zijn er verschillende leuke mogelijkheden zoals het plaatsen van lampjes en hetgebruik van verschillende soort materialen. 

No Comments

Post a Comment